Bliv spillested

 

Få ting i verden er nemmere end at blive spillested for Dan-Automater. Du skal blot sørge for et lokale, der er sikret med tyverialarm, og en TDC-telefonlinje til indberetning af data til Spillemyndigheden. Og så klarer vi resten helt uden udgifter for dig.

 

Dan-Automater har kunder med blot en enkel spilleautomat, og vi betjener spillehaller med op til 80 automater, men er i stand til, at løfte endnu større opgaver. Fælles for dem er, at vi sørger for at indhente tilladelse fra Spillemyndigheden, ligesom vi også stiller de nødvendige økonomiske garantier overfor staten.

 

Samtidig analyserer vi løbende på statistiske data fra dine spilleautomater og kan derfor hjælpe dig med at sikre gratis udskiftning til nye maskiner, når dine gæster trænger til forandring.

 

 

Vores spilleautomater er naturligvis godkendt og udbetaler derfor mindst 74 procent i gevinster, som reglerne foreskriver. Overskuddet er pålagt en statsafgift, som Dan-Automater sørger for at betale. Resten af pengene deler vi med dig efter en nærmere aftalt fordelingsnøgle.

 

Indtjeningsmulighederne er meget individuelle, men vi har mange eksempler på, at kiosker og værtshuse med blot to-tre spilleautomater kan tjene, hvad der svarer til huslejen.

 

Du kan læse mere i denne brochure, som er udgivet af Dansk Automat Brancheforening som Dan-Automater er medlem af.

 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.


 

Jens Juuls Vej 2 · 8260 Viby J. · Tlf: 97 85 16 60 · info@dan-automater.dk · CVR 46293428