Om os

Dan-Automater har hovedkontor i Struer, men har afdelinger i Esbjerg, Brørup og Ålborg, hvor i alt 9 serviceteknikere arbejder med at servicere og opgradere spilleautomater til de nyeste og mest spændende spil.

 

Dan-Automater har mere end 25 års erfaring i branchen. Fordi kunden betyder noget for os, bruger vi mange kræfter på at analysere kundernes spilleautomater på baggrund af de data, som hver nat automatisk bliver indberettet til Spillemyndigheden. Det betyder, at vi kan hjælpe kunderne med en løbende udskiftning af spilleautomater og dermed sikre den højest mulige indtjening.

  
Dan-Automater har et godt samarbejde med Spillemyndigheden. Det betyder, at vores kunder oplever, at vi leverer godkendte spilleautomater, hvor der er styr på de nødvendige tilladelser, og at afgiften bliver betalt til tiden uden rykkere.

 

Dan-Automater er medlem af Automatgruppen Danmark og kan derfor tilbyde et antal eksklusiv-modeller. Vores forretningsmodel er simpel og velfungerende: Kunden sørger for lokalet. Vi sørger for resten.


Kontakt os i dag, hvis du også vil være spillested for Dan-Automater.


 

Kjeldsmarkvej 9 · 7600 Struer · Tlf: 97 85 16 60 · info@dan-automater.dk · CVR 46293428